fbpx

SURFACE A MINDENNAPOKRA

A Surface és a Microsoft 365 olyan szabadságot kínál, amellyel a felhasználók bárhonnan is dolgoznak, élvezhetik a Microsoft biztonsági funkcióinak védelmét és a modern felügyelet élményét.

ÉRDEKEL

A legjobb választás minden vállalkozásnak

A Surface ideális választás a vállalkozásoknak, hiszen ezekben a készülékekben a Microsoft legelőnyösebb funkcióit válogattuk össze.

A Surface készülékeket távoli munkára terveztük

Hatékony távoli munkavégzési megoldásokat biztosíthat alkalmazottainak, bárhonnan is dolgozzanak. A Surface készülékek biztonságos és hatékony távoli munkavégzést tesznek lehetővé.

A Microsoft és a Surface biztonsági funkciói

A Microsoft által garantált védelemnek köszönhetően folyamatos felügyelet mellett biztonságban tudhatja a készülékeit, a chiptől egészen a felhőig. A Surface beépített biztonsági funkcióival proaktív védelmi rendszert építhet ki.

Egyszerű üzembe helyezés és egységesített felügyelet

Növelje az IT-részleg hatékonyságát, és csökkentse az általános és támogatási költségeket a Microsoft szoftvereit az Ön alkalmazáskörnyezetéhez optimalizáló eszközökkel.

Miért érdemes a Surface-t választani?

7

EGÉSZ NAPOS TÁPELLÁTÁS

Egész napot lefedő akkumulátorkapacitás út közben anélkül, hogy csatlakozót kellene keresni a töltéshez. Még nagyobb teljesítmény a multitaskinghoz, a streaminghez, illetve a rendszeresen használt szoftverekhez és alkalmazásokhoz.

7

EGYÉNI MUNKASTÍLUSHOZ IGAZODÓ RENDSZER

Az érintésvezérléssel, a Surface tollal, a Surface Dial eszközzel, a Windows Hello arcfelismeréssel, a hangfunkcióval, az ultraérzékeny billentyűzettel, a nagyméretű érintőpaddal és a pontos számítógépes egérrel egyéni igényei szerint dolgozhat.

7

ALKALMAZKODÓ KIALAKÍTÁS

A laptopból táblagéppé, sőt akár kreatív digitális vászonná alakítható eszközzel saját igényei szerint alkothat, dolgozhat vagy szórakozhat.

7

ÉREZZE A KÜLÖNBSÉGET: LÁTVÁNYBAN ÉS HANGZÁSBAN IS

Luxus kategóriájú, kiváló minőségű anyagok, például eloxált alumínium és Alcantara®. A gazdag színválasztékból kiválaszthatja a személyiségéhez legjobban illő változatot.

 

7

TÖBB LEHETŐSÉG AZ ISMERŐS WINDOWS RENDSZERBEN

A jelszómentes Windows Hello hitelesítéssel és az Edge böngészővel végzett biztonságos internetezéssel egyszerűsödnek a hétköznapok.

7

AKNÁZZA KI A MICROSOFT 365-BEN REJLŐ LEHETŐSÉGEKET

Rögzítse és rendszerezze egyszerűen ötleteit, és élvezze a tökéletes integrációt az Office csomag alkalmazásaival. Modernizálja munkahelyét a gazdag funkcionalitású Surface eszköz és a felhőalapú termelékenységfokozó szolgáltatásokat nyújtó Microsoft 365 megoldás ötvözésével.

Surface Go 2

Könnyű, hordozható rendszer a gyors feladatvégzéshez

Konfiguráció: Intel Pentium processzor, 4 GB memória, 64 GB SSD

Ajánlott ár 500€-tól*

*Microsoft által ajánlott ár. Konkrét árajánlatért keressen minket!

Nagyobb méret, megnövelt fényerő, jobb képminőség

Nagyobb érintőképernyős kijelzőn dolgozhat, ugyanabban a kompakt méretben. A legkönnyebb „kettő az egyben” Surface eszköz súlya 0,6 kg-tól indul, ugyanakkor nagyobb méretű (10,5”) és felbontású (220 ppi) kijelzővel rendelkezik.

Gyorsabb segítőtárs

A rendszer könnyedén boldogul a napi használatú, alapvető üzleti alkalmazásokkal. A Surface Go 2 vagy Pentium processzorokkal vagy az elődeinél gyorsabb, új, 8. generációs Intel® Core™ m3 processzorral konfigurálható.

Bőséges teljesítmény – vezeték nélkül

Megnövelt, egész munkanapot lefedő (akár 10 óra ) akkumulátor-üzemidő a folyamatos munkavégzéshez. Surface Dock-csatlakozás esetén a gyorstöltő funkció egy órán belül 80%-os szintre tölti az akkumulátort. A wifi mellett opcionális LTE Advanced gondoskodik a problémamentes és biztonságos csatlakozásról, gyakorlatilag bárhol biztosítva a munkavégzéshez a tökéletes mobilitást.

Surface Laptop Go

Egyszerűsítse a mindennapi alapvető élményeit

Konfiguráció: Intel i5 processzor, 8 GB memória, 128 GB SSD

Ajánlott ár 740€-tól*

*Microsoft által ajánlott ár. Konkrét árajánlatért keressen minket!

Az eddigi legkönnyebb Surface laptop abban nagy, amit a mindennapi laptopjától elvár

 • A legújabb processzor, a profi szoftverek és az alapvető alkalmazások futtatására
 • Egész napos üzemidő és gyorstöltés a gyors, teljes töltöttségért
 • Instant On és újlenyomat olvasós Főkapcsoló, Windows Hello és One Touch bejelentkezés, hogy hamar visszatérhessen a munkába.
 • Ragyogó Omnisonic hangszórók, páros nagyhatótávolságú mikrofonok és 720p HD előlapi kamera az éles virtuális megbeszélésekhez
 • Piacvezető gépelési kényelem a teljes méretű billentyűzettel és precíz trackpad a könnyebb irányításért

A Surface Üzleti verziója még több értéket képvisel

 • Spóroljon időt és pénzt. Biztosítson megnyugvást az IT-nek a kivehető merevlemezzel. A Surface lehetővé teszi az egyszerűsített telepítést, az eszközök könnyen kezelhetőek és rábízhatja magát a megbízható Microsoft biztonságra.
 • Őrizze meg az ellenőrzést az bizalmas információk felett, a Microsoft nyitott forráskódú UEFI-ből átvett megerősített Firmware-ével és a biztonsággal, ami az operációs rendszertől a felhőig kiterjed.
 • Hozza ki a legtöbbet a Microsoft 365, Windows 10 Pro, és az Office 365 befektetéséből.
 • Használjon Megelőlegezett Eszközcserét, mely egy szolgáltatás az eszköz gyorsított cseréjére, további költségek nélkül.
 • Vezesse be az elsődlegesen felhőn alapuló eszköz telepítést és kezelést az Informatikai ökoszisztémájába a Microsoft Endpoint Manager* és DFCI segítségével. Használjon Windows Autopilot alkalmazást, ezzel csökkentve az informatika összetettséget az alkalmazottaknak való telepítéskor

Stílus és produktivitás tökéletes összhangja

Fejezze ki stílusát laptopjával a bámulatos modern színválasztékkal. Lásson és tegyen többet egy hatalmas érintőképernyőn.

 • Az épp csak 1110 g súlyú Surface Laptop Go mindenhová el fogja kísérni!
 • Válasszon az Önhöz illő színek és felületek közül, ami kibírja a napi munkát. Platina, Jégkék és Homokkő színekben érkezik.
 • Legyen nagyobb képernyőfelülete és dolgozzon természetességgel a nagyobb produktivitás érdekében a vibrálóan éles keskenyszélű jellegzetes 3:2 arányú 12.4”6 Surface PixelSense™ érintőképernyőn.

Surface Pro 7

Még nagyobb professzionális „kettő az egyben” eszköz

Konfiguráció: Intel i5 processzor, 8 GB memória, 128 GB SSD

Ajánlott ár 1130€-tól*

*Microsoft által ajánlott ár. Konkrét árajánlatért keressen minket!

Bármilyen munkastílushoz

Mivel a Surface Pro 7 ultrakönnyű, sokoldalú laptopból nagy teljesítményű táblagéppé vagy akár hordozható grafikus tervezőstúdióvá alakítható, Ön mindig úgy dolgozhat, ahogy igényeinek leginkább megfelel. Az USB-C™ és USB-A portok a legjobb megoldást nyújtják a kijelzők és a dokkolóállomások csatlakoztatásához, valamint a különféle eszközök, például telefonok és más kiegészítők töltéséhez. A Surface Pro 7 minden munkával vagy szórakozással kapcsolatos igényéhez alkalmazkodik.

Folyamatosan a legjobb teljesítményt nyújtja

Az új Surface Pro 7 mindig biztosítja vállalkozása számára az alapvető üzleti alkalmazások használatához szükséges teljesítményt. A gyorsabb multitaskingot és a hatékonyabb grafikus tervezést is támogatja. Legújabb 10. generációs Intel® Core™ processzora a csúcsteljesítményről és az egész napos akkumulátorüzemidőről is gondoskodik. Az olyan technológiák, mint az „Instant On”, a nagy sebességű töltés és a továbbfejlesztett energiatakarékos üzemmód lehetővé teszik, hogy Ön azonnal folytassa a munkát.

A kreativitást ösztönző, nagy teljesítményű grafikus kártya

Bár eszközeinket az ügyfeleink által igényelt legmodernebb technológiákkal láttuk el, úgy alakítottuk ki őket, hogy együttműködjenek az Ön által korábban megvásárolt kiegészítőkkel és a Type Cover billentyűzetekkel. Ráadásul most tetszetős platina és matt fekete színű Type Cover billentyűzettel gazdagíthatja gyűjteményét.

További előnyök

A legújabb technológiákat használó Microsoft Surface minden más eszköznél többet képes kihozni a Microsoft 365 platformból.

7

9 óra időmegtakarítás a szokásos mobil dolgozói feladatoknál

7

112 %-os megtérülés (ROI) a Surface esetében, a más eszközöknél jellemző 101%-hoz képest

7

75 %-os termelékenységnövekedés az M365 platformot használó Surface eszközökkel

KAPCSOLAT

 

Tanácsadás :

Mobil: +36 20 4013054
Email: tar.zsombor@aloha.hu

Cím: 1117, Budapest Alíz utca 1. (Office Garden Irodaház, B. épület, 7. emelet)

 

Elfogadom az Aloha Informatika Kft adatvédelmi nyilatkozatát