fbpx

VÁLLALATI INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉS

Ismerje meg a hatékonyabb és eredményesebb vállalati működés informatikai eszközeit! Kérjen díjmentes igényfelmérést az egyedi fejlesztési lehetőségekért!
ÉRDEKEL

MIÉRT VÁLASSZA A SZOLGÁLTATÁSUNKAT?

Rendszermérnöki csapattal és üzemeltetési szakembergárdával rendelkezünk,

segítünk az ön cégének a teljes vállalati infrastruktúra megtervezésében,

amelyet utána kompletten leszállítunk és beüzemelünk.

Bármely vállalat eredményes működésének alapfeltétele a különböző rendszereket használó vállalati egységek hatékony együttműködése.

Magas szintű gyártói minősítéssekkel és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink részvételével megtervezzük és kivitelezzük cége komplett informatikai hálózatát.

ÉRDEKEL

Rendszer-integráció

Felhőszolgáltatás vállalatoknak

Hálózattervezés

IT üzemeltetés és támogatás

IT ügyfélszolgálat kiszervezés

IT tanácsadás

Office 365 bevezetés és támogatás

Beszerzés és logisztika

Informatikai szerviz szolgáltatás

Rendszer-integráció

A vállalatok működésének alapfeltétele a különböző rendszereket használó funkcionális területek hatékony együttműködése. A különböző részlegek rendszereinek egymástól adatokat kell tudni fogadni, vagy átadni. Ezért nagyon fontos a rendszerek megfelelő integrációja, hogy megfelelő interfészeket fejlesszünk ki más rendszerek felé. Az integrált IT rendszerek biztosítják a zökkenőmentes kommunikációt, gyors hozzáférést, megbízhatóságot és a holisztikus információkezelést cégén belül.

Teljeskörű rendszerintegrációs szolgáltatást nyújtunk, kezdve a tanácsadástól egészen a konkrét terv kidolgozásáig és megvalósításáig.

Felhőszolgáltatás vállalatoknak

A cloudrendszerek a mindennapjaink szerves részévé váltak. Ma már szinte minden vállalat alkalmazza valamilyen szinten, hogy leváltsa a klasszikus adattárolási megoldásait. A felhőalapú szolgáltatásoknak több típusa van: lehet nyilvános, magán, vagy hibrid.

Szolgáltatásunkra ne egy tárhelyként gondoljon, mivel sokkal több annál. Rendszerüzemeltetés, adatmentés, monitoring, informatikai támogatás áll az Önök rendelkezésére.

Megkönnyíti és olcsóbbá teszi az adatok biztonsági mentését, a vészhelyreállítást és a folyamatos üzletmenet biztosítását, mivel az adatok több redundáns helyre tükrözhetők a felhőszolgáltató hálózatában.

Hálózattervezés

Az informatikai hálózat ma már elképzelhetetlen része a vállalatok életének: az irodai adatküldést egyszerűsíti, hatékonyabbá teszi a szervezést, az adatok biztonságban vannak, probléma esetén pedig gyors és hatékony beavatkozással lehet megszüntetni a hiba okát.

A hálózattervezés magába foglalja az ügyfél informatikai hálózattal kapcsolatos pontos igényeinek felmérését, megoldási javaslat kidolgozását, majd a tervek alapján történő kialakítást. A teljes hálózat kialakításában fontos szerepet játszik a megfelelő és pontos tervezés, ami figyelembe veszi a technológiai lehetőségeket és a megbízó igényeit is egyaránt.

A hálózattervezés – akár költözés, akár a régi lecserélése esetén – fontos és bizalmi feladat, és ezt az Aloha több évtizedes tapasztalattal vállalja az ön cége számára is.

IT üzemeltetés és támogatás

Üzemeltetés támogatási szolgáltatásunk során lehetőség van vállalkozása meglévő üzemeltető csapatának szakértői támogatására is, ami kiterjedhet a komplett informatikai infrastruktúrára vagy akár csak részterületek (LAN eszközök, tűzfalak, szerverek, adattárolók) támogatására is.

Számos gyártói minősítéssel és sokéves tapasztalattal rendelkező mérnökeink havi órakeretes elszámolással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

IT üzemeltetés és kiszervezés

Számos érv szól az IT üzemeltetés kiszervezése, angol kifejezéssel outsourcing-olása mellett. Az ezt vállaló szolgáltatókkal a megbízók általában egy részletes szerződésben, az úgynevezett SLA-ban (Service Level Agreement-ben) szabályozzák az együttműködés kereteit, elvárásait, a felhasznált eszközök körét, a rendelkezésre állás, a reagálás határidejét. Ráadásul ahogy a cloud, a felhőtechnológia megjelent és terjedni kezdett, még egy okot szolgáltatott arra, hogy a cégek ne maguk oldják meg a felhőben tárolás, elérés problémáit.

IT tanácsadás

Tapasztalataink az informatikai rendszerek tervezésétől, azok megvalósításán és bevezetésén keresztül, az üzemeltetésig terjed. Az alábbi tevékenységekkel segítjük ügyfeleinket:

  • Konzultációt kínálunk, ahol felmérünk, elemzünk, kérdezünk és gondolkodunk.
  • Egyszerűsítjük a komplex projekteket és maximálisan támogatja üzleti céljait.
  • Megóvjuk értékes üzleti adatait. Egy biztonságos és könnyen elérhető technológiai platformot hozunk létre.
  • Rendszeroptimalizálással segítünk feltárni azokat a pontokat, amelyekben további fejlődési potenciál lehet.
  • IT stratégia kidolgozása meghatározásában és összehangolásában támogatjuk, biztosítva a megfelelő készségeket és szakértelmet.

 

Office 365 bevezetés és támogatás

A Microsoft 365 használatával nem kell tartani a támadások potenciális kockázatától, hiszen már a KKV szervezetek is nagyvállalati szintű biztonsági megoldást kaphatnak, védelmet kapva mindenféle kiberfenyegetéstől, beleértve a rosszindulatú programokat, vírusokat, adathalász kísérleteket és rosszindulatú hivatkozásokat.

Nem kell kiberbiztonsági szakértőnek lennie! Megoldásunk minden nap minden másodpercében azon dolgozik, hogy észlelje a rejtett veszélyeket az e-mail mellékletekben és linkekben.

Ismerje meg, hogyan előzheti meg a költséges kibertámadásokat a Microsoft 365 segítségével. Nálunk mindent megtalál, ami egy vállalkozás hatékony munkájához kell

Beszerzés és logisztika

Minden vállalat életében kiemelten fontos, hogy a legjobb minőséget képviselő informatikai eszközök szolgálják ki dolgozókat a mindennapi munkavégzés során. Az Aloha Informatika beszerzési csapata garantálja, hogy megrendelőinket piacvezető gyártók rendkívül megbízható termékeivel szolgálja ki a lehető legrövidebb szállítási idővel.

Legyen szó hardver- vagy szoftverbeszerzésről, gyártói partnerségeinknek és kiterjedt beszállítói hálózatunknak köszönhetően a lehető legkedvezőbb áron szállítjuk a megrendelt tételeket.

Igény esetén több mint 25 éves tapasztalaton alapuló javaslatainkkal támogatjuk ügyfeleink beszerzési folyamatait.

 

Informatikai szerviz szolgálatás

Színvonal, gyorsaság, megbízhatóság – több mint huszonöt éve ezek a hívószavak jellemzik az Aloha szerviz munkásságát. Magasan képzett szakembereinkkel, széleskörű tapasztalatunkkal, infrastruktúránkkal, gyártói összeköttetéseinkkel a kezdetektől azon vagyunk, hogy ügyfeleink minden igényét kielégítsük – legyen szó garanciális vagy garancián túli meghibásodásról, új eszköz üzembehelyezéséről, karbantartásról, hibamegelőzésről, szerződött partnereink esetében üzemeltetésről.

Átlagosan évi 5000 szervizesetünk, 99,5 %-os hatékonyságunk, szigorúan szabályozott, a gyártói előírásokat minden esetben követő folyamataink garanciát jelentenek a minőségre. Munkatársaink folyamatos szakmai képzése, a tevékenységi körünkbe évről évre bevont újabb területek pedig biztosítják a megújulást, a naprakészséget. Célunk, hogy az elmúlt évek tapasztalataira építve, a bejárt utat követve, ám új kihívásokra nyitottan álljunk ügyfeleink rendelkezésére a jövőben is.

MINDENBEN SEGÍTÜNK

FELMÉRÉS

Segítünk felmérni üzleti igényeit és megkeressük a megfelelő megoldást

ADATMIGRÁCIÓ

Segítünk a meglévő adatok átköltöztetésben az új rendszerbe

BEVEZETÉS

A bevezetésen túl, az új rendszer testreszabásában is számíthatnak ránk, hogy az igényeik szerint működjön

OKTATÁS

A megfelelő használat érdekében segítünk az oktatásban

TÁMOGATÁS

A bevezetés után is támogatjuk ügyfeleinket. Ha menet közben kérdések merülne fel, szakértői csapatunk segít ezek megválaszolásában

MIÉRT AZ ALOHA INFORMATIKA KFT?

Az elmúlt 25 évben a rendszerintegráció terén az Aloha Informatika Kft. a hazai informatikai piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.

„A szervezeti struktúra, a belső folyamatok és szabályozások alapján vezéreljük és transzparensé tesszük ügyfeleink munkafolyamatait. A rendszerek biztosítják, hogy a vezetők felügyelhessék a folyamatokat. Minden esemény tárolásra kerül, utólag visszakereshető és riportálható, ezáltal feltárhatók a folyamatokban és szervezetben meglevő hiányosságok és problémák.”

A felhőben hiszünk

Megoldásainkat javarészt a Microsoft Cloud szolgáltatásaira építettük

Microsoft Gold partnere

Microsoft Cloud kompetenciánk és minősített szakértő csapatunk rendelkezésre áll

Fejlesztői és oktatói csapat

Nem csak az alapbeállításokban segítünk. SharePoint és Dynamics 365 fejlesztői csapatunk az egyedi igények megvalósításában is segít

KAPCSOLAT

Telefon: +36 70 408 2028

Email: sales@aloha.hu

Cím: 1117, Budapest Alíz utca 1. (Office Garden Irodaház, B. épület, 7. emelet)

 

Elfogadom az Aloha Informatika Kft adatvédelmi nyilatkozatát