fbpx

2021 augusztusában a Microsoft bejelentette, hogy fontos változásokat eszközöl a Microsoft felhasználó-alapú ajánlataiban (Office 365, Microsoft 365, Dynamics 365, stb.). Ez a CSP program legnagyobb és legfontosabb változása a 2015-ös indulása óta és a változás hatással lesz arra, ahogyan ma CSP termékeket értékesítünk és üzemeltetünk.

A legfontosabb változások:

  • Lemondási tilalom. Az éves hűségidő alatt már nem lehet lemondani vagy csökkenteni a licence mennyiséget, csak a hűségidő megújításakor.
  • Új havi hűségvállalási lehetőség. Azok az ügyfelek, akiknek nagyobb rugalmasságra van szükségük a licenc mennyiségek módosításához, választhatják az új havi hűségidejű ajánlatokat, amelyekért 15-20% felárat kell fizetniük.
  • Új lehetőségek az előfizetések kezelésében, beleértve a magasabb szintű termékre való áttérést és a közelgő megújításkori változások ütemezését.
  • Könnyebben érthető számlázás és kevesebb adminisztrációs feladatok.

Javasoljuk áttekinteni a jelenlegi előfizetéseket és újra megkötni őket február végéig. Ezáltal nemcsak előre hozható egy későbbi forduló, de megtartható plusz egy évig a rugalmasság és a kedvezőbb ár is.

Fontos dátumok

  • 2022 március 1.: A Microsoft megemeli az Office 365 és a Microsoft 365 termékek egy részének a lista és kereskedelmi árát. Minden korábban leadott új, éves futamidőre szóló megrendelés esetén 12 hónapra az aktuális még emelés előtti ár rögzül. Ez nagyszerű lehetőség az Önök számára, hogy az áremelés előtt megújítsák előfizetéseiket.
  • 2022 július 1.: A meglévő előfizetések megújítása már csak a NCE rendszerben lesz elérhető. Az eredeti CSP-rendszerben lévő előfizetések az évfordulón lejárnak, ha korábban nem újították meg őket a New Commerce Experience-ben.

Kérdés esetén keresse bizalommal kereskedelmi kapcsolattartóját, vagy
a központi elérhetőségeink egyikét!

Az Aloha Informatika Csapata

KAPCSOLAT
Telefon: +36 70 408 2028
Email: sales@aloha.hu