fbpx

WEBINÁRIUMOK

Ismerje meg termékeinket online bemutatóinkon,
és tegye fel kérdéseit kollégáinknak!

Jelentkezzen most!

ONLINE BEMUTATÓINK

Üzleti intelligencia

2023. MÁJUS 4, 15:00-16:00

Üzleti intelligencia a logisztikában

Az üzleti intelligencia lehetővé teszi, hogy a strukturált és strukturálatlan üzleti adatokból értelmezhető információkat nyerjünk ki, támogatva a vezetői döntések meghozatalát és a vállalati célok elérését.
Jelen webináriumon arra fókuszálunk, hogy ezek az üzleti intelligencia adta technológiák és kapcsolódó eszközök, hogyan tudnak beépülni a komplex logisztikai rendszerekbe, hogyan képesek fokozni döntéshozók informáltságát és cselekvési képességeit. Megmutatjuk, hogy mindezen rendszerek, mennyire fontosak lehetnek a logisztikában, illetve hogyan segíthetik majd a jövőbeli döntéshozók munkáját.


 

számlaigazoló rendszer

2023. MÁJUS 11, 15:00-16:00

Számlaigazoló folyamat támogatása

A rendszer feladata az ügyfél bejövő számláinak külső rendszerből történő átvétele, a számlajóváhagyási folyamat elvégzésének támogatása, majd a jóváhagyott számlák visszaadása és a kifizetések lekövetése.​
A rendszer használata egyszerű és könnyen elsajátítható​, mely naprakész lekérdezést nyújt a számlák jóváhagyási folyamatáról​. Ezután már nincsenek hiányzó bizonylatok és késések mert figyelmeztetést kap a fizetési határidőkről​ is.

workflow sharepoint

2023. MÁJUS 25, 15:00-16:00

Worflow-kezelés egyszerűen

Üzleti folyamatok optimalizálása automatizálással

Minden vállalat életében eljön az a pillanat, amikor a napi munkafolyamatok már strukturálást és automatizálást igényelnek. Lépjen szintet, támogassa vállalata digitalizációs átalakulását, használja ki maximálisan a dobozon kívüli SharePoint funkcionalitást és kerülje el a költséges fejlesztéseket!
A webináriumon bemutatjuk, hogyan lehet egyszerűen létrehozni SharePoint-ra épített automatizmusokat és hogyan támogatja önt keretrendszerünk a SharePoint menedzselésében.

ISOCloud-minőségirányítási rendszer

2023. JÚNIUS 8, 15:00-16:00

Automatizálja a minőségirányítást

Az ISOCloud egy professzionális informatikai megoldás a vállalatok minőségirányítási tevékenységeinek teljes körű támogatására.

Integrált minőségirányítási szoftver lévén, elsősorban a vállalatok minőségirányítási tevékenységeit könnyíti meg. Kiemelten kezeli a dokumentummenedzsmentet, a munkafolyamatok automatizálását és nyilvántartását. Ideális a középvállalatoktól a multinacionális konszernekig, mindazoknak, akik számára a minőségirányítás létfontosságú.

szerződéskezelés

2023. JÚNIUS 29, 15:00-16:00

Szerződéskezelés mesterfokon

Minden vállalkozás működésének része a szerződéskötés, így iktatásuk, tárolásuk és elérhetőségük kiemelten fontos, továbbá bizonyos szerződések esetében törvényi kötelezettség is ezek megőrzése.
Szerződéskezelő megoldásunkkal nincs több elveszett szerződés, jogosulatlan hozzáférés és még a szerződésvéleményezés és jóváhagyás folyamatát is kontrollált mederbe terelheti.